Wonderhanden

Al jaren masseert Karla mij eens in de zoveel tijd. En elke keer weer ben ik simpelweg onder de indruk! Of het nou een lichaamsmassage of een stoelmassage is, dat maakt niet uit. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgt, maar het lijkt, nee het voelt, alsof ... Lees verder

Bedrijven

Pak stress in uw bedrijf aan!

Personeel is het kostbaarste ‘kapitaal’ van uw onderneming. En omdat voorkomen beter is dan genezen, is goed onderhoud eenvoudigweg het beste. 30% van het ziekteverzuim wordt door werkstress veroorzaakt.

Voorbeelden van door stress veroorzaakte klachten zijn: rugpijn, stijve nek, pijnlijke schouders, lusteloosheid, versnelde hartslag, slapeloosheid en hoofdpijn. Ook eenzijdige werkhouding of steeds herhaalde bewegingen zorgen voor hardnekkige klachten.

Karla Holistische Massage verzorgt voor veel bedrijven periodiek massages voor werkgever en medewerkers. Veel klachten zijn hierdoor te verlichten en vaak te verhelpen. Inzet van een masseur door de werkgever wordt naast het medische aspect door de werknemer vaak erg gewaardeerd en hoort in sommige bedrijven al bij de secondaire arbeidsvoorwaarden. En niet voor niets.... een fitte en ontspannen werknemer is immers veel waard.

Kijk voor meer informatie bij stoelmassage.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of voor het maken van een offerte op maat.