Vol verwachting!

1x in de 2 maanden krijg ik een heerlijke ontspanningsmassage van Karla. De manier waarop Karla dit aanpakt spreek me heel erg aan. Ze komt bij je thuis en je kan lekker in je eigen bed liggen en gaan genieten van de massage. Het is niet alleen massage maar ... Lees verder

Behandelingen

De behandeling bestaat uit een intake gesprek, een massage en een nagesprek. In het intake gesprek ga ik nader in op eventuele lichamelijke en geestelijke klachten.

De behandeling is een massage met een holistische visie. Holisme betekent de mens als geheel.
Dat houdt in dat de massage niet alleen fysiek gericht is, maar dat er ook aandacht gegeven wordt aan alle andere aspecten van het menszijn zoals, geest, emoties, je zelfbeeld, je wereldbeeld, je sociale contacten. Ik ga er vanuit dat er altijd een wisselwerking is tussen lichaam en geest.

Mijn intentie is dus anders dan in de traditionele massage. In de Holistische massage worden klachten en symptomen gezien als signalen, iets dat je aandacht vraagt.

Je kunt het lichaam beschouwen als je beste vriend, als je er naar luistert werkt het met je en voor je.
Als je er op deze manier naar kijkt kun je ”gebruik maken” van je klachten en symptomen in plaats van ze te bestrijden of te negeren.

De intentie van de massage is het ervaren en het krijgen van inzicht. Als je zicht hebt waar je spanningen vandaan komen kan een mens zichzelf helen.

Samen met de cliënt kijk ik welke massagemethode op dat moment het beste bij hem of haar past.